[ Promenix, kaffe och massa fulklipp haha ]



Idag har det varit helt "fullt upp" hela dagen.. Åkte direkt hem till Thessan efter jobbet och käkade middag där, sen gick vi ut o tog en låång promenad (typ 2 timmar!) kanske inte så jättelångt Egentligen men för att ha en 6åring med oss så var det duktigt.. att Michelle orkade hela vägen är ett litet mirakel =)
Med oss på färden fick vi även thessans bror, hans tjej, deras kompis, dennes lillesyster och Jimmy.. så vi vart ett litet gäng som var ute o knatade.. Men skönt var det ska ni veta! När det var så himla fint väder och allt!
Sen bar det av hemåt igen för att ta ännu en kopp kaffe efter, men vi stannade till hos Edvin o Marie ist en sväng för att berätta att thessan fick jobbet idag, och jag ville se maries mage! =) dom ska ha bebbe i slutet på juni..gosigos!
Så en aning sent vart det.. men tur det att thessan bara bor några meter därifrån iaf..
O nu är man hemkommen igen.. Egentligen borde jag inte sitta här utan istället ligga i sängen och sova..
Just det, vi hann även med att skapa lite fula videoklipp med mobilen också! xD och det är nästan BARA vi som garvar åt det också.. Usch vi har ju inga liv alltså...haha



Herregud vad veckorna bara flyger fram! Nu är det typ helg Igen!
Skönt är det, men fan, snart sitter man väl där på hemmet o leker med sina barnbarn och undrar över vart åren tog vägen... "Vilka är ni?" - "Vart har ni era föräldrar?" - "Vad gör jag HÄR??" etc.. hahah!
Nej nu är det hopp i säng! Godnatt godnatt och ha en trevlig helg.. typ..




Kommentarer

Kasta in ett par rader!:

Namn:
Jag vill vara kvar!

En sån där E-postadress varsegod: (publiceras ej)

En sån där URL/Bloggadress varsegod:

En sån där kommentar varsegod:

Trackback