[ [ Hejsan Hoppsan fallerallera! ] ]



...När julen kommer ska varenda unge vara gla´ !









[ [ bengaloo-fredag ] ]


Jösses Amalia vilken jävla mongofredag!! asg Jag har inte varit frisk nånstans idag...
Jag har nog gjort en "Wille Roug" tror jag.. Lite smått adhd hela dagen känner jag..! ;)

Har fått frågan idag, av både Helena Anna och Tove "Får man fråga vad FAN du går på egentligen??" jaa du.. Golvet... vad fan går du SJÄLV på?? ;P

Jag har köpt en "Mia o Clara" dvd till mamma i julklapp.. men jag har gjort en fuling, precis som Hon gjorde mot Mig förra julen, den fan.. Öppnat den för att kolla på den själv en gång innan...:) Men ja menar... HUR kan man stå emot från att öppna en "Mia o Clara" dvd liksom!? Finns inte i min värld att låta bli en sån sak.. thats it.. haha..


Trevlig helg sug och svälj...




[ [ Cellprov is done ] ]


Nu är det gjort också...
Näst sista veckan för drop in *haha* Kunde ja inte väntat en vecka till? ;P
Har fan haft typ 10 veckor på mig.. Jag hade kunnat gjort nästa vecka, men kände verkligen inte för att gå dit absolut SISTA veckan när jag haft så jävla många på mig liksom..


Nu har jag halkat på ärslet 3 gånger sen igår! humor... *asg*
Har inte gjort det på flera år, NU kommer alla på en gång ist! Först igår direkt utanför jobbet, SMACK! och så låg jag i den DÅ typ halvmeterhöga snön o bara asgarvade.. Fick då genast ett Stort pulka-sug!!
Sen imorse när jag hoppade av bussen, SMACK igen- reagerade på samma sätt då med :P
Och sen senare på dagen när jag skulle slänga sopor!

Hihihi så jävla roligt..:):):)  *fnissar hysteriskt för mig själv*



[ [ Dagens citat ] ]


Dagens citat   *haha*  happ... man tackar så mycket då..  *morr*

(Tove sitter i sin fotölj och sträcker på sig för fulla muggar, och sjunker ihop som en påse potatis, varav jag faller för nåt slags grupptryck och sjunker ihop jag med eftersom jag bara sovit 3 timmar inatt)

Jag: 
- Huuuuh... jag.. orkar.. knappt röra munneen....
Tove: 
- aa är det fan illa om DU inte orkar röra munnen!



Det gifta paret är igång igen.....


[ [ If I were a boy... ] ]


If I were a boy.. 
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

Beyonce Knowles-  If I were a boy ♥




[ [ snö snö snö ] ]


Snön är här.. och på riktigt också!
Riktig pulkaåknings-snö :) Vart är mina täckbyxor då?

Neeej!! Mimi har dom hos mamma! Då får jag komma ihåg med mina få hjärnceller att ta med dom hem igen imorgon när jag ska dit..


Igår gjorde jag ett försök till att fråga Mimi om hon verkligen inte hade kastat bilderna på lägenheten som jag skickade till henne för länge länge sen.. Nej! Inte hade hon det! så jag fick tillbaka dom igen :)
                                                                  ( 41 dagar kvar...... )


(vanliga sko/jacka/ytterdörrshallen ser ni en skymt av också)(i bakgrunden- Innerhallen och liten skymt av vardagsrummet)
    




[ [ FAN TA ALLT!!!! ] ]


Fy fan... nu kommer jag snart göra en PsykfallMickan-för-ca-5-månader-sen-på-fyllan... 
Jag KOMMER en vacker dag läggas in på psyket... Vet inte hur jag ska få fram allt.. jag blir tokig.. vad är det som händer? Varför är JAG den fucking drabbade hela jävla tiden!?? Varför händer ALLT SKIT när allt redan ÄR skit??
Varför? Varför? Varför? Varför?
Vad kommer härnäst?
Jag blir rånad nästa gång jag går ut.. Jag får en TILL oväntad räkning på nåt jävla skit som inte har blivit betalt sen 3 år tillbaks eller nåt, jag blir nerslagen och blir en grönsak så pappa sitter där med mina 700.000 på halsen sen... hm... vad är det mer.. JO! Jag blir väl såklart av med jobbet också! och sitter där arbetslös med NOLL pengar.. och JO! Besiktningen går åt helvete också så jag får BETALA 10 papp eller nåt...
Det här är en skitsak men nu rann bägarjäveln över... Nu är jag så jävla less på att vara Kalle Anka... otur tammefan hela tiden... jävla fittliv...  Balkongen nästa..

FUCK POSITIVT JÄVLA TÄNKANDE!!!!
inte så jävla lätt när allt går åt helvete hela JÄVLA tiden..



[ [ Vattenfall på flustret.. ] ]


I fredags var ju Vattenfall-kvällen på flustret med lill-Johan.. Riktigt jävla skitkul! Förutom snefyllan jag fick i slutet.. usch.. Vad fan håller man på med egentligen??
Och hade det inte varit för att jag fick ett par hundra av mormor i onsdags efter mitt akuta tandläkarbesök som jag inte räknat med denna månad (morr!!) så hade jag aldrig druckit alls istället *haha*
Johan betalade ju inträdet då han skrev upp oss på listan när han bokade, garderoben betalade Vattenfall, och vi tog nattbussen hem... annars hade man inte klarat alls att gå ut! :O
Sen kom Linda och Stella dit också.. när övervåningen öppnade upp för allmänheten..
Jag kom givetvis med på (3 stycken!) vimmelbilderna i vanlig ordning... Linslusjävel som jag är..!

                 

                 

Och JA jag vet att jag ser helt knäpp ut på kortet här ovanför! haha.. vet inte riktigt vad jag höll på med.. men men...
Kanske kan skylla på fyllan... eller? ;)
(ok, jag var bara inne på välkomstdrinken ännu, men det ingen vet, lider ingen av! hrm..hrm..)



[ [ hett... ] ]


Mimi.. en sån där het varelse.. ungen har klippt sig idag den hyndan! titta så jäkla satans snyggt det blev! Ibland undrar jag om jag också sett ut ungefär sådär om vi haft samma farsa..




♥ Och på tal om pappor så måste jag bara tillägga att Min pappa är så jävla guld! ♥
Fan vad jag älskar dig pappsen!! Du hjälper mig med så jävla mycke hela tiden... Hur fan skulle jag klara mig utan dig?



[ [ En dag hos Vera lördagen 8/11 ] ]


En dag hos Veronica, Maja och Stefan...
(Fast utan Stefan)

                 


                    
                                                               


[ [ tack... ] ]


...för att jag för drygt 2.5 år sen låg och grät mig till sömns varenda natt, hemma hos Thessan i 2-3 veckors tid.. blev ompysslad och tröstad av henne, samt rasade ner en massa kg i vikt.. från typ 75 till 58 kg...

och allt pga att min dåvarande kille hade gjort slut (helt abrupt och otippat!!) efter 2.5 år.. Han kom hem till mig, sa det han ville ha sagt, och åkte hem igen efter en halvtimme typ..

Men.. Om han INTE hade gjort det...
Då hade jag aldrig:

Gått ner alla toffel-kilona till min vanliga vikt igen! Tack
Träffat Sonny (även fast det roliga inte varade så länge) Tack
Idagens läge, köpt en lägenhet och snart flytta ifrån Gottsunda!! Tack
Fått tillbaka kontakten och vänskapen med Lill-Johan. Tack




[ [ garvanfall, bluebox och handpenning ] ]



                                     

Dessa två söta saker köpte jag alldeles nyss från www.bluebox.se =) kakeldekor och en badanka till badrummet i min nya lägenhet! Var till banken idag och skrev på låneansökan samt betalade handpenningen.. wohoo! Nu är det bara att vänta...

tick...tack...tick..tack... there yet?
Nehepp.....:/

Hur smidig är man på en skala när man får ett skrattanfall i telefonen med en kund som ringer!?? Jag skulle svara och hade sekundrarna innan stått och garvat åt en galet fånig grej, trodde jag hade skrattat färdigt, men så fel jag hade då! fick inte fram "välkommen till barnbokhandeln, det är Mickan!" ! *hahah* Det var så jävla jobbigt och pinsamt!! Förhoppningsvis lät det väl bara som att jag fick ett hostanfall... (men förmodligen inte) *hrm..hrm..* asg

Pratade med pappa idag, och försäkrade honom att han inte behöver vara orlig att jag ska fucka till nåt, jag kommer inte sätta honom i skiten, ang lånet (eftersom han står med på papprena)
- och du behöver inte vara orolig att jag ska sätta dig i skiten, pappa..
- ne gumman det är lugnt.. jag litar på dig.. du är ju tack och lov inte som mor din, som bara sprätter pengar hej vilt!

haha LOL



[ [ ooh la la komsi komsi...;9 ] ]


Jag har fixat ett riktigt trevligt program... Ett installeringsprogram med manliga strippor som håller på och dansar och har sig, i dataskärmen... Nästan som en skärmsläckare men man kan fortfarande hålla på med det man gör, dom bara ÄR där liksom.. Dom är framför alla rutor man har uppe (ex msnkonversationer) Och så kan man förstora dom också om man känner för det ;) *höhöh*
Jag printscreenade några stycken för att visa hiihi.. (men dom rör sig ju givetvis haha)



Titta och njut.. haha..
Busenkelt att ladda hem, man får en liten röd ikon nere i hörnet, den kan man trycka på om man vill stänga av dom, sen trycker du på DOM om du vill förstora / förminska.. Sen får man en till snubbe för varje dag.. (iaf vad jag fattat det som, då det fanns en till kille efter kl 00 inatt.. haha)

www.virtuaguyhd.com