[ [ En dröm om en pizza.. ] ]

Ligger här. I Thessans säng. Har precis tryckt i mig en Billypizza men drömmer om fler :) och sen måste jag även meddela att jag nu i skrivande stund använder mobilen. Det ni! Och det funkar! Se på fan... men få se nu då om det är 10 likadana inlägg på raken när jag har sparat. Snart kommer gästerna! TÅRTA!!

[ [ Keri. H- I like ] ]






*tummen upp*



[ [ Soliga 30 Januari ] ]



Nu tänker jag göra en  'Hur-många-läsare-har-jag-egentligen-på-en-dag?'

Så alltså...
Kan inte ni som besöker denna blogg idag slänga in en liten kommentar idag?
Så man får se med egna ögon! :) (Hahaha och bara för det kommer det inte vara ens 1 läsare just IDAG)



Nej... Nu får ni faktiskt ursäkta. Nu har jag annat att dona med. Måste snart springa till bolaget och köpa vin. Ännu en helg när man springer där som en annan fåne, vid lunchtid hahah. Och dessutom hade Sonny sett mig förra helgen. Jag hade bara knatat förbi helt lobotomerad tydligen, när han försökt fånga min uppmärksamhet. Jag skyllde på att jag var nyvaken ;)


Tjing! Tjing!



[ [ Telesamtal om ditt och datt ] ]


Haha. Pratade för nån timme sen, med Michelle i telefonen.
Efter en stunds samtal om ditt och datt, så säger hon lite tyst:

"ååh... va kul det ska bli att få böcker av dig imorn.."


Saken är den att jag frågat vad hon önskade sig, och hon sa lite olika saker, bla. en bok. Men jag sa aldrig att hon skulle få det :P (Har jag köpt nu, men det vet ju inte hon haha)


[ [ My shoes has arrived! ] ]


Ursäkta min knackiga engelska, antar att man inte säger så, (tycker sj inte det lät riktigt rätt iaf) men det ger jag blanka fan i ska ni veta ;)

För mina skor har kommit!!  *jublar* Måste dock hämta ut dom på Kungsgatan 66. Men står inte vad det är för ställe. Får se om man lyckas ta sig dit, eller upptäcker att man hamnat i Jokkmokk. Återstår att se.

Trevlig helg på er!



[ [ Han måste fan skämta ] ]


I april 2009 fick vi ett läs-ex av en ungdomsbok till jobbet, som handlar om 4 tjejvänner, och en av dom hittas av en annan i gänget- död, inlindad i plast och flytande i sjön.

Den lät skitbra och jag blev apnyfiken och var bara tvungen att låna hem och läsa. (Jag är dessutom verkligen ingen bokläsare!) Så min påskhelg bestog av sträckläsning. Men.. Det visade sig att svaret inte framgick i den boken! Det var alltså en fortsättning...

Damn!
tänkte jag då. Här har man legat och tokläst helt i onödan alltså!


Sen dröjde det flera månader tills Erika hade beställt in dom.
Och då får jag se att det var 3 fortsättnignar!
'Ska jag alltså behöva läsa 3 jävla böcker innan man får reda på skiten!?
'


Så jag började läsa bok nr 2, men tröttnade, och gick flera månader till.


Först Nu för några v sen har jag fortsatt läsa dom igen, och vad upptäckte jag nyss när jag läste ut sista boken? ÄNNU mer fortsättning!! Jag tror jag smäller av! Här har man gått och väntat spänt på att få veta i "sista" boken. Trodde jag... Det är tydligen i den 5e boken som man får reda på det, och den har tydligen inte ens kommit ut ännu.

Så jävla frustrerande.....




För den som är intresserad så heter serien  TRE
(som jag för övrigt kan rekomendera starkt faktiskt)




[ [ Försvinn!! ] ]


Varför sätter sig alla vidriga och dåliga reklamsnuttar på hjärnan?? Fy!

För tillfället sitter jag och nonstop-nynnar på Com Hem tanternas jävla  "jag vill.. precis när du vill, vill hit o dit..bla bla" (eller vad fan dom nu sjunger) Jag gillar inte den!!

Eller jag gillar inte nån reklamsnutt visserligen.. såvida det inte är en riktig låt då dvs, som reklamen snott bara.
Men jag får helt enkelt ta mig igenom kvällen och 'vilja' tills det tar slut..



[ [ Hjärnan är inte med ] ]


Jag har ju visst nåt att dela med mig av!

Michelle fyller ju 8 idag för tusan! Grattis inte-så-lilla-egentligen-längre- tjejen!




[ [ Brist... ] ]


...på nånting att skriva... har verkligen inte ett skit att dela med mig av. Så jag lägger upp några bilder från lördagen ;)






Undrar vad man ska vara nästa år tro...? haha..



[ [ The day after... ] ]


Fy tusan vilken maskerad det var igår. Det fanns allt från kirurger till whitetrash bilmekare. Och där emellan bla. frihetsgudinnan, Irländsk fantasidvärg och Lucky Luuk tågen haha. Gick inte långt innan dom tog av sig dom så fint skapta tågvagnarna.
Dom fick gå på sniskan då dom tog rätt med plats :P

Mimi tappade bort sin pimp-käpp och sin soft airgun hon hade lånat av Wille. Good work... Men dom kommer nog till rätta förr eller senare. Eller.... så säker kanske man inte ska vara, då en kille råkade ut för att hela sin väska låg öppen och alla kläderna var utrivna. Onödigt värre.. Allvarliga fel på vissa folk.
Men kul hade vi! Det kan man inte säga nåt om :D


 


[ [ Fullspäckad dag ] ]


Hur fan ska jag orka detta idag? Kommer säkert få en snefylla ikväll. Sentimentalitet på hög nivå eller nåt, jag och syrran sitter och gråter ikapp eller nåt dyligt om div fjantiga saker :P Nej det ska vi väl inte hoppas på..
Vi ska på maskerad, och som sagt så ska ju jag vara Mimis hora.
Bilder bifogas imöra!
(eller i övermöra)

Dagens planer-

Snart åka ner och möta pappa på stan
Vi ska fara hem till min farbror som fyller 50 imorn och har öppet hus idag.
Jag ska väl ta nån öl, säga grattis och sen far jag ner på stan igen.
Går hem till mamma och påbörjar utspökandet av oss två.
Fara iväg till Ramsta bygdegård och leva loppan några timmar.



[ [ Efter regn kommer åskvädret ] ]


Bättre veckor har man ju verkligen haft!
Verkar som att ingenting är till nåt bra. Det fuckar ur, saker går sönder, dagar och tider blandas ihop och Fan o hans moster!

Jag använde mig tidigare idag av ordspråket  "Efter regn kommer solsken" men... Jag tror jag tar tillbaka det nu. Det ordspråket betyder fan inget i mina öron längre!



Jag ska vara polsk hora på lördag. Och Mimi ska vara min pimp daddy.
Synd bara att man inte är gulhårig i skallen.. Men det får la gå ändå!

Det är en rolig utklädnad, och vi har i stort sett redan alla tillbehör- med lite hjälp av mamma och Wille dvs.



[ [ Don't know what to say.. ] ]


Vad fan är det som händer just nu egentligen?

Folk i min närhet bara lägger in sig själva hela tiden. Varför är folk så deppiga?? Det är väl den där förbannade solens fel. För att den bara visar sig 1 gång i månaden- i 4 månaders tid.


Vem är på tur nu tro...?

Jag själv kanske. Vem vet liksom.







" -Ingen kan vara nere med en ballong! " Nalle Puh



[ [ Nokia 5310 XpressMusic ] ]


åååh thank god! Tack mormor Tack morfar! En jävligt för tidig födelsedagspresent haha. Men vad gör man inte... Jag hade inte råd själv att köpa en, så hade i annat fall fått vara utan mobil i 2 månader eller nåt isf.. Och det är EJ okej!

Liten och nätt som fan måste jag säga.. Det var inte den jag egentligen ville ha från början, men givetvis hade mina alternativ antingen utgått eller inte fanns hemma i lager. Hmpf.. Men jag börjar vänja mig. Den är fin, det är den :)


[ [ Det här händer fan inte!! ] ]


*nyp nyp i armen*
Min mobil är pajj, totalt jävla stendöd! Av INGENTING! Och alldeles nyss såg jag även att displayen helt plötsligt är trasig!? WHAT? Den var ok när jag kom hem från jobbet, och har inte heller fått nån smäll under tiden jag varit hemma. Så jävla skumt!
Så nu har jag varken kylskåp eller mobiljävel..
Jag har redan haft ett gråtblandat raseriutbrott. Så jag tror jag bara tar och skrattar ihjäl mig nu ist- med en 'smula' ironi i.

Och dessutom, VAD fan är oddsen att allt skit som har med pengar att göra, händer jämt på samma jävla gång OCH när man har/när som helst ska ha PMS !?


Är så jävla less nu. Jag orkar inte just nu inte bry mig. Väntar spänt på att datan och hemtelen ska kola nu också.



[ [ Fotmys ] ]


Äntligen! Jag har köpt tofflor till mina frusna stackars fötter nu! Hittade dom på HM för 79 spänn igår. Det näst sista paret. Hell yeah!





[ [ Tiden rinner iväg ] ]


Nästan så man vill säga  "jag har för lite tid" men så är det ju verkligen inte. Men ändå hinner man inte med! Slog mig precis att Idag den 16/1- för 6 år sen, åkte vi till Lanzarote, kom hem den 23/1. Dagen efter, den 24/1 träffade jag mitt ex för första gången. Och ett par veckor senare var vi ihop. Vi har känt varann i 6 jävla år! :D

Det är riktigt knasigt. Lilla Emma som bara var 4 då. Fyllde nyss 10! Dom som ska vara små ju... haha..


Ska göra nån nytta på det här bygget nu. See ya!


[ [ Aunt Red is coming to get me... ] ]

Fredagssvammel

..sooon... I can feel it in the air.. I can feel it everywere.. Dom senaste dagarna har jag varit groteskt sugen, och överlycklig att jag har tillgång till mat. Massa mat och mumsiga saker. Munorgasmer varenda dag till förbannelse!

Såatte... snart kommer "hon" misstänker jag. Och snart är denna frossa över. Ska jag ta det negativt eller positivt.. hm.. Det är ju gott att bara äta. Men inte i längden..


[ [ Fina krejjer ] ]


Denna boa ska jag skaffa till i sommar till min Amsterdamvisit! Dom har jättemycket vita snygga saker på den sidan! Jag känner lite smått att det måste vara ett tecken! Visst? :)




Jag är verkligen inget sko-fan och hatar egentligen att köpa skor, värsta jag vet, Men dom har ju hur jävla mkt skitfräna skor som helst! Man dregglar över många kan jag lova!  www.cutesygirl.com






[ [ Instängda 2 ] ]


Precis hemkommen från en biokväll med L. Väldans vad trevligt vi hade det! Filmen vi såg var uppföljaren av Instängda. Usch.. Som alla uppföljare (eller rysare över lag) så spårade den ju ur lite väl efter mitten, men den hade ändå något creepy över sig. Det klaustrofobiska som tar över. Liksom.

Den där satans grottan är inte o leka med...



[ [ 4 i familjen ] ]


Familjen Larsson blev 4 idag. Alldeles för tidigt! Lillgrabben var beräknad till den 30e. Veronica kom inte till jobbet idag och vi hörde inget på hela dagen förens runt 14 tiden, men vi anade tillskott :) Wilma är nu storasyster till NN.

Ett litet Grattis ska ni ha!



Och sen tänkte jag bara meddela att jag fortfarande vill till Amsterdam.. Ujj vad jobbigt det är att vänta!!



[ [ Raka vägen från USA ] ]


Detta är vad jag svamlade om inatt. Då jag har bestämt att jag SKA till Sensation White i sommar så köpte jag dom här igår. Kostade 19.99 $  (ca 140 kr, och dom var då nedsatta från 24.99 $) och med frakt så gick kalaset på 390 kr. Tycker jag inte var så värst farligt för att beställa från USA. Och jag gillar dom skarpt :)

Anledningen till att jag beställde så tvärt, var för att jag suttit i över en timme och bara måfå-kollat efter vita stövlar -vilket inte var lätt!- Så för att då få ännu mer press på mig att verkligen ta mig till S.W så köpte jag dom på en gång. Kan verka lite galet kanske, men jag vill verkligen dit! Så ni vet...

 

See you in Amsterdam!  (?)

 


[ [ Jag har gjort nåt dumt...! ] ]


Det är en jäävligt dum grej jag precis har gjort... Det påverkar dock ingen annan. But still... Crazy! Jag ska fan inte ha dator! hehe... *fnissar*


Men nån gång måste man väl få vara väldigt galen. Eller..? :)


Ja som ni ser så är ju klockfan WAY TOO MUCH! Igen! Förstår inte hur jag lyckas..



[ [ Sensation White ] ]


Fan! Jag vill iväg till Sensation White! Har sett att det är i Amsterdam 31 juli 2010!
Kostar dock runt 1500.. men då kan man garanterat hitta jävligt billig resa ist.






ARGH!! Ni ser ju liksom! Underbart!



[ [ What's going on here?? ] ]


Detta har hänt: Igår stog databordet 20 cm utdraget från väggen när jag vaknade.

Vad hade hänt Idag då, när jag vaknade??

Två receptblad låg brevid mig i sängen, som att nån skulle ha föst ner dom från databordet bara. Sängen står precis brevid. Och det skumma är.. att kameran låg ovanpå dom igår.

Har Jag fått nå ryck och börjat leva rövare i sömnen, eller är det Nåt här?!

Prata. Det kan jag banne mig göra i sömnen så det räcker och blir över, men just att ha massa saker för mig när jag sover, det har jag inte gjort på evigheter. Börjar bli lite skumt nu känner jag.



[ [ Inte ensam tro..? ] ]


Ibland kan man undra vad man sysslar med på nätterna. När jag vaknade idag så upptäckte jag att databordet stog ca 20 cm utdraget från väggen. Ehh. Antingen har jag 'nån' som håller till här på nätterna med mig, eller så tyckte jag själv i sömnen att den skulle stå sådär helt enkelt.... haha



[ [ Ämnen flödar mest på nätterna ] ]


(Detta har inte med nåt som hänt just NU att göra, men funderade inatt)

Men varje natt jag går och lägger mig, snurrar min hjärna på högvarv. Såvida jag inte är riktigt vråltrött, så tar det minst en halvtimme för mig att slappna av och somna. Därför lyckas jag Alltid brainstorma massa saker på nätterna, men dagen efter är dom mer eller mindre bortblåsta igen. Men inte denna gång.

Inatt tänkte jag på hur bra jävla trött man blir i skallen på folk, av att saker man berättar för person1, nästan alltid i sin tur kommer fram till person3 som en helt annan version. VARFÖR är det så svårt för vissa att berätta en sak i exakt samma version dom hörde den?? Spelar ju nästan ingen roll vad fan det handlar om. Säger man till person1 att man röker tex, då har man hunnit blivit både storrökare och haschare, när skiten hunnit fram till person3 (bara ett ex som sagt)
Men man undrar vad vissas problem är.. Och det är förbannat irriterande!




Har varit på ännu ett ljusparty ikväll :) Hos Jenny och Micke. Micke var givetvis inte med, utan satt instängd i deras tvrum med bira, snacks, en polare och spelade tvspel. Skreks utav bara fan där inne haha.
Jag köpte några fler  "killar" ;) ME LIKE!



[ [ Finbesök ] ]


Fick finbesök av syster, johan och jeppe ikväll.
Vi har tjockat fläskfille med fetaoströra och hemgjord klyftpotatis. Mumma :9
Blev tom en liten matlåda över till mig. Det tycker vi om!

Totalt jävla ointressant ämne för nån annan än mig typ, men så kan det vara. Ne. Kilar tillbaka till soffan nu och klämmer mig in mellan dom. På återseende!


[ [ shit shit shit ] ]


Hur fan ska jag bete mig. Jag har bakfullat hela morgonen och spytt som en gris. Om en timme blir jag upphämtad av pappa för att åka å äta hos farmor! :O Det klarar ju inte jag nu i detta skede. Och jag tänker ju inte direkt ringa och säga att jag inte följer med. Faan... Hur ska det gå i bilen..? Ska han behöva tvärnita på e4an för att jag måste kasta mig ut och lägga en kaka i snön hahah

Jag mår inge bra iallafall... får inte ens behålla vattnet jag dricker mellan varven!



[ [ Bojkotta kyla! ] ]


Jävlar vad kallt det är! Antingen är det jag som är kinkig idag eller så är det Inte. Jag fryser idag. Mycket fryser jag! Ja det gör jag. Mina ben dessutom! Jag fryser aldrig om benen annars men dom blev alldeles nerkylda imorse när jag gick till jobbet. Och då vill jag också påpeka att jag haft leggins under jeansen. Hmpf. Som jag nog för övrigt aldrig mer kommer ha. Fick flashar om varför jag hatade det när jag var liten. Hade glömt hur vidrigt och obekvämt det är!
Och man känner heller inte när byxorna åkt ner och hänger på halva röven, som man annars brukar förhindra genom att dra upp dom var 5 min.


Vi fick sluta tidigare idag. Thank god! Jag ska hoppa ner i ett bad. Och Nej, jag kommer INTE försöka pina i mig rötjut den här gången bara för att det hör till saken! Screwdriver hade jag mera tänkt mig denna gång :)


Lite senare kommer Mimi Johan och Jeppe. Då är jag full och har somnat i badet eller nåt. haha..



[ [ Unna oss hela natta ] ]

 



Gomörra på re!
Du kanske ska ha dig en liten gaddning tänkte ja, innen du ruser hem! En liten tribal.. Ett litet vågskvalp.. i körsrygga!




[ [ Jag vet nåt som inte Du vet ] ]


En liten pippi viskade i mitt öra en sak som jag inte får säga till dig..
Nu blev du allt nyfiken va??? ;P

Men jag är iaf glad!







[ [ Trosor eller bensin? ] ]


Konversation mellan Mimi och Johan


-  Jag har ingen bensin..

- ..och jag har inga trosor. Jag vet inte vad som är bäst...


*garv* 



[ [ SMF- Hahah ] ]



SMF- Hahah

Den här går just nu för fulla muggar. Grymt skön låt, speciellt med dom nya högtalarna. WAOOH!!





[ [ Glömde ju berätta... ] ]


Att jag faktiskt har varit duktig idag. (ja, Igår då om rätt ska va rätt)
Riktigt duktig om jag får ega till det lite.
Då jag har whinat av mig rätt mkt emellanåt här när jag vaknat sent på min lediga tid, så gav jag mig fan på att göra nåt åt saken nu.

Jag gick upp kvart över 10 imorse.
App app app app vänta nu, jag är inte klar än!  15-20 min senare var jag på väg till affären för att köpa frukost. Det ni! Det var kallt, snöade, tårarna rann för att jag var rätt nyvaken, jag var nyvaket svullen runt ögonen, Men jag gjorde det.. jag tog mig ut.

När jag kom hem åt jag min jättegoda frukost i godan ro till den animerade filmen
The Wild. Den var bra faktiskt. Men påminde mkt om Madagascar. Kl 13 ringde Johan hux flux och hade Wille med sig i släptåg. Dom hjälpte mig att sätta upp min nya taklampa i köket, och stannade hela dagen. Jag bjöd på pizza på kvällen.




Btw. Måste ju bara säga att parodien av Det här offret i den nya Ica-reklamen äger ju! Så jävla guld.. haha



[ [ Jag hör bas!! ] ]


Jag köpte nya datahögtalare idag med baslåda!!

Det blev dock inte mina älsklingar :( När vi kom till elgiganten så kostade dom helt plötsligt 1500! I Barkarby kostade dom 1200 och då 10 % på det.

Så det blev Logitech ist. Hur jävla bra ljud som helst! Jävlar vad det dånar!
Moahaha! It feels goooood.....;)







[ [ Kan inte låta bli....! ] ]


Att bara älska den här låten! Jag VET, det är en riktig jävla smörfjortispop-låt men den är ju så fin!

Och sen kommer han ju faktiskt från mina gamla hemtrakter :) ja, nästan iaf.. Har spenderat varannan helg där i ca 15 år av mitt liv, då pappa bott där hela mitt o brorsans liv tills för bara några år sen.




Godnatt gott folk! Nu ska jag ta en rök och sen stänga mina blå!



[ [ Nyårsbilder ] ]



Mingel, fördrink o tilltugg innan maten. Tobbe, Anette, Linda och Anettes kille


Tobbe, Sebbe, lilla Casper och Jenny


Värdinnan Jenny med sin skitfina klänning


Micke blir fotograferad av frugan sin


Systrarna Linda och Jenny


Det vankas mat!




Efteråt blev det sällskapsspel.


Sen kom tolvslaget. Gott nytt år allesammans!


Jag, Jenny och Linda




Sen blev det dansgolv där uppe. Vi svängde våra lurviga till 03.30!


Jenny K,  Jenny J, Jag som shakar och Sebbe hållandes i Casper


Jenny och Jag



[ [ Det var Det året det... ] ]


Nyårsafton 2009 bjöd på en mini-bal hos Jenny och Micke tillsammans med paren Jenny och Sebbe och deras lilla knodd, Mickes bror Tobbe och hans norska tjej Linda, Lindas syster Anette och hennes kille (som jag inte minns namnet på nu!), Jag och Linda.

Till förrätt serverades det Kräft-panacotta med ruccola, varmrätt- Helstekt rostbiff med potatispirog fylld av rotfrukter och till det en rödvinssås med choklad i (ME LIKE!) och sist efterätt Daim-cheesecake

En skitmysig kväll med en helvetes massa dans på övervåningen senare in på natten! Jenny och Micke vaknade upp med träningsvärk i vaderna :) Så kan det gå.. Men det tror jag nog det var värt!

Bilder dyker upp senare. Måste bara få in dom i datan och vet inte om jag har orken till det just nu.


Simma lugnt och ha en fortsatt trevlig nyårsdag!