[ [ Hela året i min blogg ] ]


Sista dagen på året. 2010 imorn. Naha no shit...! Hur som helst. Om man skulle ta och skriva kladda ner lite om vad hela detta år bjudit på.


Januari- Flytten till Salabacke och nervositeten som spökade av oron om jag skulle klara av kostnaderna eller inte. Men det gick ju galant! :)
Februari- Inflyttningsfesten, 2009 års största garv- FLÄSKFILLE! det var i februari det...haha..
Mars- Krogkvällen med Linda som verkligen inte var planerad, när vi hade så jäkla kul! (en randig madame!) I mars som Mimi bodde hos mig ett par veckor. Jag skaffade hemtelefon i mars. Jag skaffade facebook i mars :P
April- Påskdagarna i Harbo med Mange Tina mormor morfar mamma Göran, när vi hade det så mysigt där allihopa. Jag började plantera som en dåre i april. Valborg som bestog för min del av att försöka få tag på/vänta samtal från Mimi HELA kvällen.
Maj- Mimi fyller 19. Nadia Garde slutar på jobbet :/  Jag gapskrattar ut en Com Hem försäljare i dörren haha. Moas inflyttningsfest. Dagen efter det när jag skulle hem från krogragget som jag fick en spec ögonkontakt med den där skitsnygga -som jag kallar han- Mr mystisk :O
Juni- M.J beger sig till himlen, Jag beslutade mig för att kasta mina stackars älskade gumpadojor som hade hål överallt, men jag gjorde det inte sen iaf haha.
Juli- Jag blir 26, Johan blir 25, Min brorson Loke tittar ut ur mammas mage (dock 16 dagar försent) Jag och Linda drar till Gotland
Augusti- Jag börjar rock rockring och hoppa hopprep för fullt, Min biologiska morfar beger sig till himlen, Dagen ute vid klipporna i Länna när Mimi och Johan står och velar att hoppa från klipporna eller inte.
September- Sommaren börjar överge oss, Festen ute hos Johans föräldrar. Inte mkt som hände i sep som är värt att skriva med..
Oktober- Linda blir 25! Poledancing-kursen på fyrishov med tjejerna, Modevisningen på Thuns, Jag ser den där Mr Mystisk igen (exakt 5 månader efter den första gången!)
November- Magaluf reunionkryssningen som man aldrig kommer glömma!
December- Jaa... inte så värst mkt som hänt här heller.. Jag träffar Johan syster med sambo för första gången. Julafton såklart, Nyårsafton osv osv..



[ [ It's wintertime, baby ] ]


En onsdagmorgon dagen innan nyårsafton, på väg till jobbet. Är det inte vackert? Och lyckligtvis hade jag kameran i innerfickan, så varför inte föreviga denna efterblivet svinkalla morgon :)






Gott nytt år på er så syns vi Nästa år! Så jävla uttjatat, I know, men alltid skoj att leka med tanken att det skulle vara ett år kvar till vi ses igen ;)



[ [ Fjäril eller Blomma? ] ]


Dessa små datahögtalare i form av små blommor (eller fjärilar..?) är ett MÅSTE känner jag! 1200 spänn på elgiganten, märke- JBL och jag ska köpa dom! Förr eller senare... I'm in love..


Ni måste väl ändå hålla med om att dom är bra jävla gulliga??





[ [ You can call me shopaholic ] ]


Jag säger tack mig själv, tack mamma och tack mormor och morfar för dom nya kläderna! Jag har just nu 8 stycken nya plagg. It feels gooood...

En turkosblå tunn långärmad tröja från HM
En mörkblå tunn långärmad tröja med knappar i bak från Gina
Vita jeans från HM
En svart lång munkjacka av nåt slag, men ser ut som en jacka, från New Yorker
En tjocktröja med Hello Kitty-tryck från HM
En grå-vit tunn sak, tunika kankse.. (?) från Vero Moda
En grå tunn kofta från Gina
En svart tunn enkel långärmad (för att ha under saker o ting) från New Yorker

Sen kommer jag troligen få ännu mer pengar av farmor och pappa i julklapp ;)



Om 1.5 timme bär det av till Mange, Tina o lilla Loke för att julfika litegrann o byta lite klappar med dom. Lite abstinens har man nu, för de var så länge sen man träffade Loke nu!



[ [ Lufttorkad skinka ] ]


Fick en annorlunda väckning av mamma för några stundar sen.
Hon har skapat ett skämt hon själv tycker är skitroligt.

-Mickan.. Göran, han föredrar lufftorkad skinka, men JAG föredrar ju helst toapapper!

Efter en stund kom jag på det roliga i den. Var ju inte det lättaste när man nästan precis hade vaknat. Hmm..


Idag är det julafton.
Den spenderas med Mormor och morfar, Mamma och Göran, Lina, Lucas, Mimi, Wille och Johan :) Han har ändrat sig och ska vara med oss nu ändå. 



                                                  GOD JUL  på er!



[ [ Julklappsrimmande ] ]


Här sitter vi och rimmar till julklappar. Många skratt har vi fått. Och efter några glas rött fick Morsan och Göran en flipp och har rimmat till förbannelse på allt dom har hittat! Julklapparna tog slut och det slutade med att dom slog in Willes epilepsimedicin-karta till honom, och skrev:

Åh, vad glad han ska bli
När inte mamma lägger sig i
Nej tro inte att han slapp
för han får det i form av en klapp!

hahah


[ [ Absolut.. Absolut Rock...] ]


Absolut Rock Edition is mine!!

Jag har den! Jag har den! Jag fick igår! Av M och J :( Vet dock inte hur det blev med den saken nu eftersom dom inte är 2 längre... men men.. det var ju tänkt från båda från början iallafall..

Jag har den iaf står i min hylla nu! ;)







God jul på er !



[ [ Det är fan inte sant ] ]



Vad fan hände med dom 3 V:na ??  :'( :'(

Så jävla weird....



[ [ Om det ändå var så väl... ] ]


..att man hade en laptop...

Sitter här med en kaffe och bloggar på mammas laptop. Och det känns faktiskt riktigt bra! Jag känner mig liksom hel på nåt sätt.. Its ME!

Såvida inte "Du kommer bli överlycklig över din julklapp"  handlar om att jag ska få en laptop i julklapp av M och J så måste jag införskaffa mig en! Därmedbasta!



[ [ Tjuvstartar... ] ]

...med granen lite grann!
Det förbannade fanskapet ville först inte samarbeta för fem öre, och översta delen gick av så jag fick försöka sätta dit den provisoriskt tills denna jul är över. Det funkar så länge man inte rör den.
Sen höll ljusslingan på att åka åt helvete, det gick inte att sätta dit den alls! Ljusen hamnade på skitkonstiga ställen och i en enda klump, sladdarna emellan dom var för korta så man inte kunde sprida ut dom, så jag fick börja om helt från början. Argh!

Nästa år skiter jag nog i gran helt å hållet... Men fint är det, när det väl är klart!




[ [ Snö snö snö ] ]



Min älskling har ett hjärta av snö



[ [ No more ägglikör! ] ]



JAAA!! Ägglikören åkte ut!
Ägglikör som är så förbaskat äckligt! Nu är Mickan glad. Och min favorit sen jag var liten verkade vara en av dom som fick mest röster :) Körsbäret i likör... moahah..


(Råkade få syn på en banner, och var tvungen att kika in och se hur läget stog med våra chokladisar)



[ [ Överraskning på hallgolvet ] ]


Låg en liten överraskning på hallgolvet när jag kom hem i måndags. Har inte haft batteri i kameran och inte orkat ladda sen dess.

Ett litet  (eller.. rätt så stort) rött kuvert med ett fint hemgjort julkort i! :)



♥ Släktens lilla ädelsten ♥







Lille lillebror. Först var du liten men nu är du så stor.
Hela 18 år imorn ditt kräk!







[ [ HUR gör Du? ] ]


Ikväll  -som den uttråkade jävla 26 åring jag är- insåg jag Hur jag äter ferraribilar. Låg och gnagde på några st till  'Oskyldigt dömd'.

Jag biter först av framhjulen ett efter ett. Sen äter jag mig ner till det avgnagda slutar. Då hugger jag in på bakhjulen ett efter ett. Sen gnager jag mig ner igen.
Sen finns den inge mer....





Hur tjockar DU i dig en ferraribil??



[ [ Älskvärda grabbar ] ]







Dom här förgyller min winamplista :)

Tacka nej till Pitbull? OH hell Noooo!




[ [ För alla dom ] ]



En sång för alla dom.. som vågar drömma och håller hoppet vid liv...
En sång för alla dom.. som står vid sidan och ser livet glida förbi...

En sång för alla dom.. som förlorat något och aldrig funnit nån frid..


En sång för alla dom.....




[ [ Glöggkvällen i bilder ] ]










Fler bilder finns men orkar inte lägga upp alla här, eftersom ingen bryr sig ändå haha
I julklappsutdelningen fick jag för övrigt en påse chokladkulor från Lindor. Mumma!




[ [ Glöggkväll ] ]


Ikväll vankas det glöggkväll ute hos Jenny och Micke. Trevligt trevligt.
Vi ska ha julklappsutdelning. Alla som vill får vara med, och julklapp inköps för max 50 kr.

När alla minglat klart ska vi slå tärning, den som får en 6 får välja en julklapp, Eller välja en som nån annan redan tagit. Så har vi otur kommer julklapparna slussas omkring i timmar, innan alla fått varsin och är nöjda o glada haha :)


Men! Glöggkvällar växer inte på träd liksom! Såattee... en cigg på det här då kankse...



[ [ Vad gör tiden med folk!? ] ]


Jag skulle kunna börja gråta. Vad är det Här!?
Jag som var så glad tidigare idag. Ni ser ju själva.
VAD FAN HAR HAN GJORT MED SIG SJÄLV!?

Skandal ffs...  *rofcmao*



DET VAR BÄTTRE FÖRR









[ [ Kom hem med ett leende ] ]


Har varit en skojjig dag idag, fast det egentligen inte hänt nåt vidare särskilt. Men jag vet inte om jag har utstrålat nåt idag eller vad det nu kan vara.

Först i förmiddags kom syrran inbrakandes på jobbet med Sonny i släptåg, och skulle tjinga våran toa en sväng. Hon har praktik nu och slacker som hon är så är hon för lat så hon åkte med mamma förra veckan, men orkar inte med henne för mkt, så hon åkte med Sonny denna v. Jag blir lite arg på allt  Det där som aldrig hände när jag ser han, men ändå blir jag varm när jag ser han, eftersom han är den han är, och fortfarande är den hetaste killen jag vet än så länge..:)

Senare på dagen kom det in två snubbar som skulle kolla ventilen. Eftersom ALLT är som det är, så kan jag sätta min morsa på att ena var 87a (just BECAUSE haha!) och att den andra var 40+. Men.. Såg jävligt bra ut båda två ;)
När dom skulle gå, så fick jag en speciell blick av den äldre, som jag reagerade på! Självklart vart ju jag röd som en tomat och båda log lite roligt :)


Nyss var jag på Ica. Nu kommer jag till det som jag verkligen inte kan släppa! Killen i kassan. (som för övrigt är skitsöt! och säkerligen också är 87a! haha) Det blev nåt strul med mitt kort och deras maskin, så han fick ta mitt leg. Han försökte lite och den vägrade samarbeta, varpå då han säger nåt i stil med:  "Nej.... mickan.. det verkar inte fungera alltså.."

Mickan..?!

Trots att det är en rätt fånig grej, så vart jag så ställd, så jag inte hörde vad han sa efter det hahah. Började fundera som fan.
Vet han vem jag är och gjorde en liten fuling?
Eller drog han bara en chansning om att jag kallades Mickan, och hade rätt? Jag menar, det finns ändå Mickis, Micka, Micki, Kela, (?) osv.
Eller är det tom så att han kanske spanat in mig under detta år jag vart in där eller nåt, och tyckte att "Neh! Nåt måste jag fan göra nu!" och finstartade med att säga mitt smeknamn..? :)

Sen skulle jag hämta ut ett paket och då säger tjejen -som också heter mikaela- att jag inte behövde visa leg den här gången för att jag hade sånt fint namn. woop! woop!


Så jag var bara lite allmänt glad sen när jag traskade hem..




[ [ Aldrig varit med om det förr! ] ]


Var och hälsade på Johan idag. Drack ett par koppar kaffe och ritade gubbar med en lampa och hans systemkamera.
Han börjar jobba om en halvtimme så vi gick från han samtidigt vid 22 tiden.

Vi går genom en park. Vimsig och blåögd som man är hajjade ju en annan inte ett jota...

Längre fram var det som en liten korsning där jag tydligen skulle ta vänster och han dra åt höger (första gången jag är hos han efter att jag flyttat in där jag bor nu)

Han stannar cykeln, kollar runt och ser skum ut. Snett framför oss över en gräsmatta går en kille, som tidigare gick bakom oss på cykelvägen. Han vänder sig om och kollar på oss med jämna mellanrum, och beter sig allmänt jävla skumt.

Då berättade Johan att den killen hade stått i en lekpark och tydligen gått ut därifrån precis efter att vi gick förbi! Hmm....!?

Johan hade lite tid på sig, så han följde med mig en bra bit efter det. Det säger jag tack för!




[ [ Vad är en blomkarl? ] ]


-Halloj Stefan, Inte illa att få sälja sitt playstation till sin idol??

-Nah det var det nog inte!

-Vad har Du att förtälja??

-Jo! appropå Tobbe Blomkarl..eller vaheterhan eh eh.. trollkarl heter han ja



Vad fan är en blomkarl?? hahaha... det där var ju riktigt kul måste jag säga, vi fick oss ett rejält garv!


Säger bara:    Jag älskar P3



[ [ Exactly.... ] ]


Precis som jag trodde.

ÅT HELVETE MED FRALLJÄVLARNA!! Detta var första och sista gången!



[ [ Har av nån dum jävla anledning.. ] ]


... fått för mig att baka frukostfrallor!
Jag som inte ens tycker att det är kul att baka annat än några ynka muffins kanske. Jag hatar det.

Och jag börjar redan ana ugglor i mossen. Dom vill än så länge inte samarbeta på jäsfronten. Är jag förvånad? Nej! Vad fan hade jag trott liksom.
Dessutom slog det mig att jag inte hade nån äggpensel då jag inte är nåt bakfreak, så det fick bli en oanvänd målarpensel ;P Funkade bra det. Får hoppas att det inte kommer torkade äggrester i målarfärgen när den nu kommer till riktig användning....

Käkar lite ischoklad i väntans tider..




[ [ Nog för att kärlek bara är skit.. ] ]


..men jag vill vara kär. Lyckligt, behöver det just inte vara, men jag vill fan vara kär bara för en liten stund. Jag hittar aldrig nån jävel att bli kär i.
Upptäcker bara fel på alla hela tiden.
Sen om det verkligen ÄR fel på alla eller Jag som bara är jävligt körd i huvudet och otacksam vet jag inte... Kan va.. Kan vara Dom.. who knows.
Inte för att jag springer och letar, men jag "söker" väl på fel ställen helt enkelt..


Man kanske skulle skaffa en katt igen....



Eller nåt..



[ [ Fint ändå ] ]





Nej vet ni vad. Nu ska ni få höra.

Jag skulle då fan inte ha nåt emot att bli påsatt av Timo. Verkligen inte!


Tack och hej för mig. Nu väntar en kopp varm choklad o en cigg.




[ [ Alpha dog ] ]


Min favoritfilm.

Går på 4an kl 21 ikväll. Synd bara att jag har den, annars hade man varit helt lyrisk nu. Men tvekar inte att kolla på den ändå! Har lite godis kvar från igår, om jag får i mig det. Spydde imorse. Mådde så jävla pissigt! Gjorde en repris, vaknade av att jag mådde illa som FAN.


[ [ Näe, det var fan droppen!! ] ]



Ska man behöva skaffa barn för att få en normal dygnsrytm eller!?

Jag blir så jävla förbannad. Vaknade kl 15 igår.
Idag tog jag sovmorgon minsan. Kl 15. å jävla fucking 30 !!

Nån frivillig att ge mig ett barn? Verkar ju som det är den enda lösningen..




[ [ På smällen ] ]


Om en timme kommer Johan. Mimi jobbar inatt så då tyckte jag att Johan kunde komma hit om han ville och titta på film (På Smällen) med mig. Speciellt nu när vi skålat för framtiden och att vi är silikonsyskon! haha :)

Jag tycker om han ja... Hoppas dom gifter sig, skaffar barn och dom tre V:na...




[ [ Bowlaget ] ]


Vi discobowlade igår med Anna och David. Johans syrra med sambo. Jäkligt mysiga prickar måste jag säga!

Rankningen:

nr. 1  Mimi (ganska o-otippat då hon gått på bowling i flera år förut haha)
nr. 2  Johan
nr. 3  Jag
nr. 4  David
nr. 5  Anna

Rätt nöjd med min rankning ändå faktiskt. Nog för att Anna var riktigt skitdålig, hamnde på 29 poäng tror jag, medans vi andra var mellan 95- 130 om jag inte minns fel. Jag fick 97 iaf. haha. Så hon går ju inte riktigt och jämföra med :)

Men trevligt det hade vi!




Föresten! Jag har nog kommit på varför kylen håller på. Då jag har sån där 60/40 ky-frys, så är ju allt maskineri till båda två. Och jag har sett att det verkligen är dags att frosta av frysen. Då är det nog därför kylen också blir kallare! Smart va?

Så medans ni andra ikväll spenderar lördagen på diverse vis, festar, bowlar, äter julbord med jobbet osv osv, så ska JAG frosta av frysen och kolla på film!




[ [ Varm i hjärtat ] ]


Upptäckte mitt senaste köp i brevlådan nyss :)
Kites skiva. Det är nåt mellanting av album och singel. Bara 5 låtar på den, men kostade också 49 kr bara.

Men just nu är det den bästa skiva jag köpt! Låten I give you the morning är just nu min favorit! Den äger så stenhårt! En av många covers på Tom Paxtons original. Även sjungd av Fred Åkerström där hans version är med i Torsk på Tallin haha..

Om några timmar ska jag ner och discobowla med M och J och hans syster och dennes kille. En Carro kanske även är med. Återstår att se.



[ [ Skippar säcken ] ]


Jag har för övrigt tagit tillbaka boxningssäcks-önskan av pappa. Nu i gladare tider har jag insett att jag verkligen verkligen inte har plats för en. Lite sugigt, men vad gör det om 100 år...


M och J har varit här. Dom har hjälpt mig att låsa in vinflaskan. DONE!
Nu väntar den bara på att slås in till en fin julklapp, och sen in i garderoben i några veckor. Tack sa jag.


[ [ Vill slå sönder den! ] ]


Nej, faktiskt inte Dont break the bottle den här gången ;)

Jag vill slå sönder min kyl! Men då funkar den ju inte alls..
Nu har den börjat jävlas igen..  *snark!*
När jag kom hem stog den på 0 grader, trots att den står på lägsta (varmaste)

Det är Nånting knas med den, jag är inte så hajj på alla kylskåpsgrejjer, men det bildas som ett tjockt konstigt (ja, KONSTIGT, ser ut som nå skumma kratrar nästan) is-snö-lager på väggen längst in. Visst, jag vet att det ska vara liiite, men förra gången jag tog bort det, så var det ca 2-3 cm tjockt. Och nu har det blivit så igen.

Är det termostaten som är pajj då...? 0.o




[ [ Att jag ens försöker är ett mysterium ] ]


Med tanke på mitt förbannat usla och skitvärdelösa tålamod, oavsett pms eller inte (men nu är så fallet iaf!)

Kände mig jätterolig förra veckan när jag beställde julklappen till mamma och hennes sambo. Men den är INTE rolig nu längre! Jag kommer inte ens vilja se den på julafton.





'Don't break the bottle' kan köpas på  www.coolstuff.se

"Vinpusslet Don't Break The Bottle är en konstruktion av trä och snören som du enkelt fäster på flaskan. Din värd kommer att le vänligt och tycka att det var lite roligt av dig att ägna den där extra tanken till presenten, kika på pusslet och tänka att det nog kommer att vara ganska lätt att plocka av pusslet. Det kommer det inte att vara. Det kommer att vara skitsvårt."


JO tack! Det är ett helvete att bara LÅSA in skiten!! Kommer aldrig aldrig aldrig mer köpa en sådan....