[ [ Hela året i min blogg ] ]


Sista dagen på året. 2010 imorn. Naha no shit...! Hur som helst. Om man skulle ta och skriva kladda ner lite om vad hela detta år bjudit på.


Januari- Flytten till Salabacke och nervositeten som spökade av oron om jag skulle klara av kostnaderna eller inte. Men det gick ju galant! :)
Februari- Inflyttningsfesten, 2009 års största garv- FLÄSKFILLE! det var i februari det...haha..
Mars- Krogkvällen med Linda som verkligen inte var planerad, när vi hade så jäkla kul! (en randig madame!) I mars som Mimi bodde hos mig ett par veckor. Jag skaffade hemtelefon i mars. Jag skaffade facebook i mars :P
April- Påskdagarna i Harbo med Mange Tina mormor morfar mamma Göran, när vi hade det så mysigt där allihopa. Jag började plantera som en dåre i april. Valborg som bestog för min del av att försöka få tag på/vänta samtal från Mimi HELA kvällen.
Maj- Mimi fyller 19. Nadia Garde slutar på jobbet :/  Jag gapskrattar ut en Com Hem försäljare i dörren haha. Moas inflyttningsfest. Dagen efter det när jag skulle hem från krogragget som jag fick en spec ögonkontakt med den där skitsnygga -som jag kallar han- Mr mystisk :O
Juni- M.J beger sig till himlen, Jag beslutade mig för att kasta mina stackars älskade gumpadojor som hade hål överallt, men jag gjorde det inte sen iaf haha.
Juli- Jag blir 26, Johan blir 25, Min brorson Loke tittar ut ur mammas mage (dock 16 dagar försent) Jag och Linda drar till Gotland
Augusti- Jag börjar rock rockring och hoppa hopprep för fullt, Min biologiska morfar beger sig till himlen, Dagen ute vid klipporna i Länna när Mimi och Johan står och velar att hoppa från klipporna eller inte.
September- Sommaren börjar överge oss, Festen ute hos Johans föräldrar. Inte mkt som hände i sep som är värt att skriva med..
Oktober- Linda blir 25! Poledancing-kursen på fyrishov med tjejerna, Modevisningen på Thuns, Jag ser den där Mr Mystisk igen (exakt 5 månader efter den första gången!)
November- Magaluf reunionkryssningen som man aldrig kommer glömma!
December- Jaa... inte så värst mkt som hänt här heller.. Jag träffar Johan syster med sambo för första gången. Julafton såklart, Nyårsafton osv osv..



Kommentarer

Kasta in ett par rader!:

Namn:
Jag vill vara kvar!

En sån där E-postadress varsegod: (publiceras ej)

En sån där URL/Bloggadress varsegod:

En sån där kommentar varsegod:

Trackback