[ [ Lindas 25årsdag ] ]


Pole-dancingen i lördags var helt kanon! haha.. Ingen av oss kunde röra oss igår eller idag.. Så jävla schlitna allihopa. Tränad? Nej inte direkt..

Lördagen började med att jag mötte upp Stella och Malin på stationen kl 10.00, Jenny åkte bil. Bussen tog oss hem till Linda för att 'överraska'
(hon visste att vi skulle komma men inte vad vi hade med oss) med champagnefrukost och skagensnittar och nå slags krutonger eller vad det nu heter. Riktigt mysigt var det! Några glas och lite snack, och sen en frågesport om vad L egentligen kunde om oss vänner :)

Kl 13 begav vi oss till Fyrishov för att överraska med pole-dancingkurs i en timme. Dock talade J om vad vi skulle ha på oss, ist för att rafsa ihop det åt L i smyg, så L förstog vad vi skulle göra precis när vi skulle bege oss. Men men...
Vad gör det om 100 år liksom? Vart ju en kanondag i varje fall! :D

Efter det blev det partaj på kvällen hos L med massa folk och fylla. Då var man faktiskt lite smått mör måste jag säga. Gått upp tidigt och legat i hela dagen.









Lyckades inte få så många partybilder som vart bra. Hade fel inställning så dom roliga blev suddiga, så jag bjuder på stångdansen ist bara :)



Kommentarer

Kasta in ett par rader!:

Namn:
Jag vill vara kvar!

En sån där E-postadress varsegod: (publiceras ej)

En sån där URL/Bloggadress varsegod:

En sån där kommentar varsegod:

Trackback