[ [ Jaa... ] ]


Den där förbannade saknaden.. som är enormt stor... Det är inge kuul !! Faaan..! Jävla skit också! :( Men varför just NU och inte tidigare? Jag är fan skum... Eller jo.. uppenbarligen...



Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Sonata Arctica konserten blir av i November! Eller ja klart den blir av, men om VI pallrar våra arslen dit snarare *hahah* Men jag SKA dit! Jag måste bara se dom live... Så snäälla Mimi, boka inte upp dig dåå!! :O

Tack och adjö...


[ [ Smile! ] ]



                     

Vimmelbilden från igår! Men Kalle tog inte med det andra kortet på mig... *haha* Men det var väl lika bra det kanske.. Det var ju inte direkt nå kort att hänga i julgranen om man säger så..!

Nu ska jag göra mig lite i ordning, ska till storebror och fira hans tjej som fyllde 30 nyligen.. Hej hopp!



[ [ Helrolig/sjuk kväll! ] ]


Först måste jag bara säga: All heder till cykel-Calle! Jag åkte med han hem nu efter krogen, okej, lite längre tid, och lite dyrare men det är han fan värd alltså! Vilket jävla jobb han gör, att han orkar! Han hade tom punktering stackarn, och trots det så körde han mig hem till Gottsunda! :(
      


Hahah! Det här är bara för jävla sjukt! Jag o Becca står på dansgolvet och jag får syn på en kille som jag gick i lekis ihop med! Hur fan kan jag känna igen han, 19 år senare!? Jag fattar inte.. Jag gick fram och frågade vart han var ifrån- Jag hade rätt, jag sa att vi gick i lekis ihop, han frågade vilket lekis, jag svarade: Körsbäret- Jag hade rätt!  *haha!*  Så jävla komiskt på nåt vis.. Men det syntes på långa vägar att det var han :D En rolig grej måste jag fanimig påpeka!

Imorn kommer det vimmelbilder på oss :) Systerysters kompis Kalle var vimmelfotografen ikväll, så han tog kort på mig 2 HELA gånger! *stolt* varav ena bara var för att jävlas, så jag ser galet oförberedd ut, på det! haha.. Men.. linslus som jag är, så hoppas jag på att han lägger ut båda två på nätet! *garv*


[ [ En (snart)gym-aktiv, Ikeagillande Schorizo ] ]


Min chef är ju bra rolig ibland! (omedvetet!) Idag när jag gick och hämtade grejjer till en order, så stötte jag ihop med henne i en av gångarna, hon gick och packade en annan order, så säger hon:
- usch.. är det inte varmt? Du som har två tröjor på dig o allt...
Jag svarar Ja, och ler, efter nån minut så säger jag:
- Ne men jag ser bara ut som en schorizo om jag tar av mig..! och smågarvade lite.. Varpå hon svarade helt allvarlig:
- Jaha..
*hahah!* ungefär "aa just det, det gör du ju!" som att det är helt fullkomligt normalt att se ut som en schorizo..! Fast det var roligare DÅ, nu låter det ju helt flängt.. haha

Idag besökte jag vårt stora möbelvaruhus en ANDRA gång denna månad! Jag hittade en till lampa, en vägghylla och några meter panelgardin, men jag har den som löpare på bordet :)

Snart är det gymtajm igen!! Jag och Linda ska dra på tisdag nästa vecka och köpa nytt kort.. Wiho! *tummen upp!* Nu jävlar ska fettet bort! :O


[ [ "mamma.. varför smak?" ] ]


*Hahah* Ibland brukar jag tänka tillbaka till den gången när jag var 8-9 år, jag och mamma stog i kiosken hemma i Vittinge och skulle köpa något, då jag får syn på kondompaketen som hade SMAK! Vilka puckon! Varför smak på något som inte ska vara i munnen! Daaah... Jag kommer så jävla väl ihåg när jag började dra upp det när vi stog i kassan och skulle betala haha.. (hur jag nu iaf ens visste vad kondomer var, kan man fan fråga sig!)

Jag: -Meh! mamma! Varför har dom smak på kondomerna!? :O Vad onödigt! Man ska ju inte ha dom i munnen! (och så garvade jag för mig själv för att jag tyckte dom var såna 'puckon' liksom haha)

Mamma: -Hrm.. Jaa du.. Mickan, det har du rätt i,, guud vad konstigt...! (SO FALSE!!)

Vad morsan måste ha garvat inombprds, och skämts.. för däremot kommer jag givetvis inte ihåg hennes eller killens ansiktsuttryck.. Men just det där, hur jaävla paff jag var! jag tyckte det var så galet knäppt, och att dom var såna idioter som satte smak på något som inte ens ska va i munnen... varför just SMAK?? Kunde dom inte satt lukt...? XD


[ [ Fake! ] ]


Beställ  INTE- ALDRIG- NEVER något ifrån www.nordmarx.com !! Det är bara lurendrejeri! =O Jag har dock själv inte gjort det, men en jobbarkompis beställde en film därifrån i söndags.. Efter att hon gjort det, så gick hon in och kollade kommentarerna om den sidan, vilka löd så här:


"- Varning! Beställ INTE från Nordmarx, utebliven leverans och omöjliga att nå! Filmen som jag beställde och betalade för mer än två månader sedan har fortfarande inte kommit. Svarar inte på mejl ...:( "

"- Det här är ett skumt företag! Har beställt och betalat en dvd för dryg en månad sedan.som jag inte fått än idag. Ville ha pengarna tillbaka men omöjligt att kontakta de varken via telefon eller e-mail. Jag tror att jag måste kontakta Konsumentverket. Glöm Nordmarx!!! Köp aldrig någonting av de!!! "

"- Gjorde förskottsbetalning på en film, kom inte något (det är sju veckor sedan nu) - varken film eller pengarna tillbaka trots upprepade mail. Skicka inga pengar till Nordmarx innan varor kommit till er! "

"- Lurendrejarföretag. Går ej att få tag på - varken via mail eller telefon, och man får inte skivorna man beställt - trots förskottsbetalning. Blir polisanmälning på det här. AKTA! "

Hahah.. Ja ni ser ju.. Förskottsbetalning.. In my ass! och det enda numret dom har för att kunna 'kontakta dom' är ett fucking mobilnummer! jag skickade precis ett sms bara för att se om nötterna skulle svara... *väntar..*



[ [ Hallå? Minne? ] ]


Tog mig faktiskt tid idag att tvätta min vita Koola Anna- vinterjacka som jag var så jävla puckad nog, att jobba utomhus på ett dagis, med!! Hur dum får man vara!?

Och det är första gången jag tvättar den, har inte använt den egentligen speciellt mycket och sen har man likosm tänkt ''äh, jag tar det nästa gång jag tvättar'' Jahapp.. tick tack... Och så har det plötsligt gått 4 år! Gick smutsen bort?

NEJ...! Inte det minsta alls.. och den var inte dåligt skitig heller.. det är så fruktansvärt ingrott...:( Så det blir nog ett litet stänk med klorin, nästa.. Måste bara ta mig tid att köpa det också isf *haha* fy faan..


Men jag måste ju berätta om min lilla i-Buddy föresten! =) Köpte den igår på www.coolstuff.se ! Det är en liten 10 cm hög msn-gubbe, den där gröna lilla saken som alla som har msn, vet vilken jag menar. Man kopplar den till datorn i Usb-utaget och när nån skriver på msn, så blinkar, snurrar och viftar den på sina små vingar =) så jävla söt! Var bara tvungen..!! men 179 spänn... + en massa frakt.. *vissel vissel*

                                     

[ [ 13 days..... ] ]


Ny frilla, ny hårfärg, alltså med andra ord.. skitsnygg! ;)

Bokade tid idag.. Estetica.. Mitt favvoställe.. Dock lite dyrare där men va faan.. Dom är skitduktiga så varför hålla på och krångla med pris jämt o ständigt? Har iaf hittat Mitt hak nu liksom... *hah*

Och sen för övrigt så skiljer det inte skyhöga summor jämfört med anrda ställen heller.. typ 50-100 spänn kanske.. Det är ju dyrt överallt numera tyvärr =/




[ [ DÖDAA!! ] ]


Ja! Precis vad jag ville ägna min tid åt hela jävla morgonen! (eller ja, eftermiddagen då, men jag vaknade Nyss!)

Springa runt som en idiot och försöka hitta den där förbannade tvestjärten som försvann I MITT SOVRUM när jag gick och hämtade ett vapen att slå ihjäl den med! Bah.. Jag hatar dom! Pssft.. Jag går inte och lägger mig förens den där jäveln har kommit fram.. ICKE!

Och jag har gjort det IGEN.. Jag har gjort mig en snuttis igen nu.. Undrar hur många gånger jag varit medlem där nu..? *haha*

Fick ett mess nyss av svägerskan Tina
"Hej gumman! Vi ligger i solen och gonar oss och dricker italienskt lantvin. Har det SÅ bra :-) skicka din adress så skickar vi kort, kram från oss båda T o M "
Jag kommer få kort! Jag kommer få kort! Jag kommer få kort! :):)

Mackorna kallar! Wasa frukost med ett par koppar kaffe :) Yummi..


[ [ Mamma Mia ] ]


Jag trodde aldrig att jag skulle se en musikalfilm nå mer, förutom Grease (och speciellt inte på bio!) men så vart det nu..

Och den var riktigt bra! Skitmysig.. Och Abbas låtar är ju galet bra utan att man tänkt på det förut.. Men problemet är...
Jag tänkte "Åh! Jag måste fan ladda hem alla dom här låtarna när jag kommer hem!" Men jag måste ändå medge att dom var helt annorlunda i filmen.. Inte så där jättemärkvärdiga i originalen som jag nu helt plötsligt fått för mig, trots att man ändå har hört dom förut! *haha*  men äh..! Dom är ju mysiga anyway..



[ [ plask plask ] ]


                 

Vi ska bada idag ;) När man ändå inte kan bada längre ute i svenska sjöarna så kan man lika gärna dra till Fyrishov så man får plaska lite iaf..



[ [ Är jag riktig?? ] ]


Allvarligt, vem fan är jag?? *hahah*
Ibland undrar jag fan om jag inte är mänsklig, mamma och pappa har hållit det hemligt i alla mina 25 år för att sedan om typ 20 år få veta det brutalt för att någon släkting försäger sig på fyllan att jag kom till familjen som en liten utomjording-bebis eller nåt..!

Gör det mycket ont att få en brainfreeze?
Är det jobbigt att hoppa på kryckor / vara gipsad?
Hur känns det att ha feber?
Har jag nånsin haft vattkoppor?
När var jag riktigt sjuk senast?
Typ Vad är en allergi?

Jag har ingen aning för jag har aldrig varit med om nåt av det där! Förutom förkylning då.. Men en riktig förkylning uppstår i mitt fall, kanske 1-2 gånger om året!! Okej, jag klagar såklart inte, men HUR jävla mänskligt är det på en skala egentligen!?

Jag kan tänka på det där ibland.........



[ [ empty ] ]


Det står helt still.. Inte den blekaste vad jag ska skriva just nu.. Men på nåt knäppt sätt känner jag att jag ändå måste uppdatera bloggfanskapet..

Soo.. what do next? Städa... Yeey!! GUD vad jag verkligen älskar det... eller inte.. *haha*

Mormor har varit här på en kaffe, men jag hade inget kaffe kvar så hon fick köpa med sig det.. + några wienerbröd :)


Just det! Jag ska ju klippa mig snart, orkar inte ha det här långa längre.. blir så jävla risigt, så jag är fan född till att ha kortare hår tror jag.. Några exempelbilder:

                     


[ [ Yamakasi ] ]


Yamakasi- Så jävla stencool rulle! Handlar om 6 japaner som klättrar överallt, dom klättrar på skyskrapor och precis allt, och så jävla smidiga! dom gör inbrott utifrån på typ 30e våningen och sånt *haha* och Nu måste jag bara se den igen, efter min dröm jag hade inatt *haha* Fan att Linda väckte mig!! Jag sprang typ hela drömmen igenom, och fort som fan också.. som en puma typ.. eller jaguar kanske det är som springer grymt snabbt :) Men det var en sån jävla häftig känsla! Och sen hoppade jag över massa saker.. hade värsta powern typ *hahah* Och sen var Linda med, och precis innan hon väckte mig så sa hon i drömmen "Åh! Jag Måste bara hoppa ner från - - - -bron!" Jag minns inte vad hon sa att den hette, men den var stor iaf, och såg ut lite som Golden gate ungefär... Nej det var skitkul.. Och sen sprang jag förbi en hel jävla bilkö med husvagnar (fråga mig inte varför) och då helt plötsligt sprang jag i slow mo.. men det var häftigt.. Lite svårt och förklara men jag har totalt hakat upp mig på drömmen iaf :)

Fy fan vad trött jag är...Vi var ut igår, och kom hem runt 5 och la oss ty halv sex, och jag tror jag börjar bli sjuk eller nåt för jag hade en grym jäkla värk i benen hela kvällen och natten! det gör ont när dom är stilla, jag måste röra dom för att inte smärtan ska kännas..darra eller skaka på dom.. skitjobbigt.. Det är så jag fått förut, precis innan en sjuka..:/ Så får se då vad jag har att vänta mig...

                                    

[ [ SLUTA! ] ]


Kan jag sluta hoppas nån gång!? Jag måste sluta med det!

Varför?
Varför hoppas jag så jävla mycket jämt.. Hoppas att det ska bli bra, Hoppas att det kanske blir så en dag, Hoppas på bättre tider typ.. Bättre tider finns fan inte.. Jag förstår inte varför jag alltid fortsätter, när jag är van med att det ALDRIG blir som jag har hoppats på! Helt otroligt.. Jag måste fan sluta med det för mitt eget bästa..
Life IS a fucking bitch and then you die - så sjukt jävla sant *ironiskt garv*

"Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.."



[ [ Hyllning till alla mammor! xD ] ]


Ja det är jag det *haha*
Jag somnade ju 13.30 igår förmiddag (eller eftermiddag för er, jävla paragraf-ryttare!) och vaknade ju strax efter 22 av att Linda ringde. Var vaken ett tag efter det, gick och la mig sen vid 02 igen, och jag vaknade nu idag 10.30! Rubbat måste jag säga... Hur fan kan jag sova så jävla mycket??
När jag får barn så kommer jag vara helt jävla död *haha* sova typ 2-3 timmar varje natt liksom.. xD Så med andra ord så beundrar jag fan er mammor :)




[ [ Gäääsp ] ]


Fan vad duktigt... Igår gick jag hem till Thessan för att sova där, och dricka ett par koppar kaffe.. Jag drack nog en kanna kaffe :/ Inget överdriv! ca 8-10 koppar.. och vi gick aldrig och la oss... Eller Jo, det gjorde vi! Men vi somnade aldrig, och jag kände att jag inte behövde det heller.. Så Vi åkte in till stan efter vi lämnat Michelle på fritids vid 9, gick där nere på stan en stund, helt jävla döda båda två. Jag hittade ett par leggins och ett par örhängen på Gina :) Sen åkte vi hem runt halv ett... Jag somnade kl 13.30 nån gång, och jag vaknade NU!! Hela jävla dagen! Så jävla illa... Ok, nog för att jag inte är riktgit helt fit for fight nu heller, men som att jag kommer kunna somna sen då.... Damn!



[ [ Hurra Hurra! ] ]


         

Glömde ju hurra för svägerskan idag när jag uppdaterade.. Fy mig! Grattis på dig, tant! :P



[ [ Mickan- En annorlunda individ.. ] ]



... Hatar kedjebrev - Sover alltid ytterst - Spottar alltid i toan innan hon spolar - En nattuggla - Hatar blod - AVSKYR att gråta inför folk (förutom sin syster och ytterst få vänner) - Värsta mardrämmen är att drunkna - Antingen skitglad eller skitarg - Aldrig någonsin haft feber, svimmat eller brytit något - Aldrig hoppat från ett hoppptorn - Grät av rädsla i Blå tåget på Gröna Lund i 6e klass - Kan inte uttala ordet 'Intution' -  Bäst på att hitta tejpkanten på tejprullen - Har världens uslaste tålamod - Kan inte ta konflikter - En grubblare - Njuter av att kasta sönder nåt i vredens stund - Hatar att baka Fortfarande inte sett/läst nån av Pirates of the Carribian, Harry Potter eller Sagan om ringenfilmerna Älskar broccoli...

En ganska rolig individ tycker jag på nåt vis. Love me or hate me... *haha*



[ [ Barnvakt åt en 17åring..] ]


Det är min släkt det! Helt fucking jävla otroligt... *skakar på huvudet*
Lillebrorsan har epilepsi och ligger på gränsen till ADHD och han är helt jävla dum i huvudet (Sorry Wille men du är det!). Han blir skitsne på morsan när hon påminner honom om att ta sin medicin morgon och kväll... Han verkar Vilja ha sina jävla anfall lite då och då... JA men det är ju skitkul! Ramla på cykeln och krampa och tugga fradga på marken.. Riktigt j'vla skitkul.. Om inte så har ju folk nåt att skratta åt då...
Ne fan vad less jag blir.. Bli SUR för att mamma inte vill att han ska få anfall.. Rätt som det är så händer dte ju när han är ute, måste åka till sjukhuset, och det påverkar ev. körkort sen... Nu ska mamma och Göran åka utomlands i en vecka och då måste Jag åka dit och bo där i några dagar så jag kan påminna han om medicinen!
Men seriöst... JAG tycker bara det är så sjukt jävla spårat..! Jag ska liksom i stort sett va barnvakt åt min 17 åriga bror!!

*får ett nervöst sammanbrott för att jag är så jävla arg!*



[ [ Äckligt!! ] ]


Ibland undrar jag vad fan mitt problem är..
Varför sitter jag och tittar på Sjukhuset när jag har såna jävla problem att se folk blöda, om det så ens bara är ett litet skärsår (som tex igår när Daniel skar sig på ölburken, jag KAN inte se blod på andra!) Inte så att jag typ blir svimfärdig eller så men jag får liksom ont själv på det stället där personen blöder... och jag tycker blod är så jävla äckligt! Jag hatar det, blod är förknippt med smärta....


[ [ Bilder ] ]


Ja, jag har ofrtfarande inte somnat, men nu jävlar tar det emot ska jag säga er!! =O helvete alltså... så sjukt trött, texten hoppar och flyter ut till en enda stor massa...jag liksom fastnar på en punkt på EN gång, hela tiden! det tar bara en sek så börjar det bli suddigt...ujj ujj... Men iallafall! Nu sa jag lägga upp lite bilder  *hahah*
Som jag sagt förut så suger min kamera *oh jävlar va det gungar nu känner jag! haha! känns som jag är på båten fortfarande* så det blev inte mkt bilder alls!! nästan bara på mig och Linda.. Den hann såklart dö innan jag kom på "Just det! man kan ju ta kort på folket!"  Men jag hann ta på två finnar som drev oss till vansinne (haha) och Eduardo- the spanish guy! :) Jag vill tillbaka... det var så jävla kul...:(

                  
                  
                  
                  

Och.... Tillslut.. Dagen efter!!

                  




[ [ Hemma igen :( ] ]


Nu är man tillbaks hemma igen då.. Faan.. Fy fan vad roligt vi hade!! Fan den roligaste kryssningen jag varit på hittils *haha* Vilka jävla lirare men träffade då! Allt ifrån en sketafull finne som bubblade om så jävla konstiga saker och satt och garvade åt sig själv- till en Karlskoga-snubbe som stötte på precis allt o alla och knappt visste vad han hette...så jävla dräggigt full! Och det värsta är att han var snygg som fan, en riktig jävla heting, men han vart så förbannat oattraktiv när han va så där överdrivet packad och så sluskig o dann...uuuäh..! Så han gick fetbort *haha* Vi fick reda på senare vid nåt tillfälle att han t.o.m hade stött på två ca 12 åriga tjejer! Det är lite VÄL att ta i.. 'Dra ner på Drickat Kjelle!!' (jag tror det var så han sa att han hette..) Sen var han på väg och skulle följa med mig in på toan o ha sig...Helt jävla wasted måste jag säga *garv*

Sen träffade vi ett gäng svenska killar som vi typ hängde med.. En såg ut som Kate Moss kille Pete Dorothy eller hur det stavas, och han var så jävla hög! hahah,, helt väck..Han bara gled omkring och bara VAR liksom..knaprade extasy.. och en annan åkte ner i fyllecell imorse kl 4 - 5, blev tagen av vakten när vi satt o efterfestade i deras hytt. Det knackade på dörren, in kliver en fly förbannad vakt och säger "DU! Du hänger med här!" och pekade på Stefan *haha* Och det var för att han och en annan hade kastat en kundvagn över bord när en vakt tydligen sett *hahah!* så jävla smidigt...tror jag garvar ihjäl mig xD sen dom andra två liven hade båda två ADHD så dom var ju likosm lite som Dom var då...haha..:) Men så jävla snälla! helt jävla undebara.. goosi!

Och jäklar vad mycket det är att berätta och jag vet inte om jag orkar skriva så mkt.. iaf inte idag..:/ Sovit 7 timmar under hela helgen och man är ganska död... *vissel vissel* Men men.. oavsett så kommer jag iaf lägga upp lite bilder sen så fort jag lagt in dom i datan :)


[ [ Bye Bye for a while! ] ]


En halvtimme kvar innan jag ska ta mitt lilla pick och pack och lämna Gottsunda och lägenheten för ett par dagar.. Och just nu då känns det ju såklart som att tiden står still igen... hmpf.. *tick.. tack.. tick.. tack...*



[ [ Joker? ] ]


*Hahah!*
Jag rotade lite i min garderob om jag kunde tänkas ha nå andra par skor som jag kunde ta med imorn på kryssningen, Nej jag hade dock inga andra par, men däremot hittade jag mina gamla svartvita Joker-pumps utan klack sen några år tillbaka! Jag tyckte om dom så jävla mycket då, men första ggn jag använde dom fick jag en av dom värsta skavsåren jag nånsin fått, efter bara 5 min! så då vart dom liggande i garderoben i 4-5 år :(
Jag vet inte om jag kan påstå att dom är så fula.. Men dom ser ju lite speciella ut, så frågan är om jag ändå skulle våga använda dom i dagens läge?

                                     

Sen var jag och knallade en sista runda på stan idag innan vi åker imorn, hade ju ändå 500 kr kvar ifrån Kista-trippen. Jag kom hem med ett par shorts från New Yorker (orkade inte prova dom) som tyvärr inte sitter alltför snyggt :/ en plånbok från Wedins Accent och en grön tröja från HM :)

                 

[ [ Sex and the city ] ]


                  

Den där "mysiga sol och bad- dagen på stranden" slutade ist med bio..
Precis i sekunden som vi anlände till stranden, drog dom stackars familjerna som va kvar, för att himlen var helt kolsvart.. Jaha, So what?? tänkte vi och slog ner våra arslen, handdukar, sallader och jordgubbar på gräset.. Linda hann tom ta av sig sina kläder till bikini.. Cirkus 20 min senare började det stänka, åska och blixtra... Och den "underbart" stekheta dagen hade på en halvtimme förvandlats till en svart, kall och blåsande kväll! Så vi åt upp salladen, rökte en cigg och sen for därifrån illa kvickt ner till filmstaden ist för att se Sex and the city :)

Vi kom mer än 2 timmar innan filmen började, och det kändes som om tiden hade stannat. Då blev det en liten burgare på Donken och lite skitsnack. Och när vi väl kom in till biosalongen och väntade spänt på filmen, så började Indiana Jones!! Va fan, sitter vi i fel salong!? Folk började prata och garva fundersamt. Tjejen som satt brevid mig sprang ut för att checka läget. Sen kom en karl in och bad om ursäkt och berättade att filmsnubben hade satt i fel film och skämdes och åmade sig i stolen där uppe *haha* Så från att ha sett reklam och åter reklam och sen några min från fel film, så kom det ännu en omgång reklam och SEN började äntligen vår film, 30 minuter senare! xD Så det kan gå...
Men den var absolut sevärd! Ett hett tips måste jag säga! Natti Natti..